Home Nieuws Lobby NVA voor terugbrengen regeldruk in de zorg
8 maart 2017Lobby NVA voor terugbrengen regeldruk in de zorg

De NVA en Balans lobbyen voor het terugbrengen van regeldruk in de zorg!

Wij willen de bureaucratie terugdringen, de macht van zorgverzekeraars beperken en meer budget voor patiëntenverenigingen. Budget om de cliënt/patiënt een sterkere positie te geven in de driehoek financier-aanbieder-patiënt en om innovaties vanuit klantperspectief mogelijk te maken in de zorg!

Lees ook de rapportage van GGZ Nederland over regeldruk en administratieve lasten in de GGz, Het Roer Moet Om

ROM

“Behandelaars in de ggz ervaren de hoogste administratieve lasten in de dagelijkse patiëntenzorg van Routine Outcome Monitoring (ROM)”, meldt GGZ Nederland op pagina 44 van genoemd rapport. Een sprekende column over dit onderwerp, geschreven door Karin Spaink, verscheen 8 maart in het Parool. Lees deze column hier.

Voor meer informatie en het tekenen van de petitie STOP ROM: www.stopbenchmark.com

Sluiten
Word nu lid!