Home Nieuws AIC Amersfoort werkte mee aan AD-artikel over autisme
8 december 2016AIC Amersfoort werkte mee aan AD-artikel over autisme

Met elkaar praten over ‘anders zijn’. Onder die kop besteedde het AD (Editie Amersfoort) op 6 december veel aandacht aan autisme. Aan het artikel werd meegewerkt door het Autisme Info Centrum Amersfoort van de NVA. Het AD sprak met vrijwilliger Hilda Hinderks en interviewde twee bezoekers van het AIC, twee 45-plussers met autisme. Lees hier het artikel uit het AD van 6 december.

Het AIC Amersfoort is een regionaal informatie- en documentatiecentrum rond autisme. Het is er voor mensen met autisme en hun naasten en voor iedereen die meer wil weten over autisme. Het AIC wordt bemenst door ervaringsdeskundige vrijwilligers en is onderdeel van de NVA.Het AIC Amersfoort is slechts één van de bijna dertig Autisme Informatie Centra die de NVA rijk is. Zij organiseren themabijeenkomsten en bieden lotgenotencontact. Verder kunt u bij de meeste AIC’s binnenlopen tijdens inloopochtenden.Alle informatie over adressen en inloopmogelijkheden vindt u op autisme.nl/regio (klik in het menu links op de provincienaam, en vervolgens op Autisme Info Centra). 

Sluiten
Word nu lid!