Home Nieuws Kompasreizen wordt onderdeel van Stichting Het Buitenhof
10 november 2016Kompasreizen wordt onderdeel van Stichting Het Buitenhof

Met ingang van 1 januari 2017 wordt Kompasreizen overgedragen aan Stichting Het Buitenhof, een reisorganisatie met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van reizen voor mensen met een beperking. De vennoten van Kompasreizen (de zorginstellingen Amarant Groep, SDW en Prisma) willen zich richten op hun belangrijkste taak, nl. het leveren van zorg. 

Formule Kompasreizen

Het reisaanbod blijft in dezelfde vorm voortbestaan, ook de naam Kompasreizen, alsmede de formule. Daarmee blijft Kompasreizen het vertrouwde adres voor vakantiereizen voor mensen met een beperking, met name woonachtig in de regio Noord-Brabant. Alle reizen worden nog steeds door enthousiaste vrijwilligers begeleid en ook de groepen blijven kleinschalig. Het in de buurt opstappen, wat voor de reizigers heel vertrouwd is, blijft ook gehandhaafd. Eigenlijk verandert er voor de cliënten helemaal niets, behalve dat er achter de schermen een andere reisorganisatie met veel kennis en ervaring de zaak overneemt.

De huidige vennoten van Kompasreizen, (Amarant Groep, SDW en Stichting Prisma), hebben veel vertrouwen in de overdracht aan Stichting Het Buitenhof en bevelen het cliënten van harte aan om in de toekomst met Kompasreizen op vakantie te blijven gaan.

Kompasreizen heeft er het volle vertrouwen in dat haar activiteiten op een goede wijze wordt voortgezet door Stichting Het Buitenhof.

Kompasreizen wordt een nieuw label van Stichting Het Buitenhof, naast de labels Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Uiteraard krijgt Kompasreizen een eigen brochure, identiteit en website www.kompasreizen.com binnen Stichting Het Buitenhof.  In de nieuwe Kompasreizen-brochure 2017 zullen de “echte” Kompasreizen terug te vinden zijn, vergelijkbaar met het huidige aanbod. Daarnaast zullen ook reizen van MundoRado Reizen en AutiTravel gepubliceerd gaan worden.

Officiële overdracht

Op donderdag 10 november zal de officiële overdracht plaatsvinden, door het aanbieden van de nieuwe brochure van Kompasreizen 2017 aan het bestuur van het huidige Kompasreizen. 

Over Stichting Het Buitenhof

Stichting Het Buitenhof is al 40 jaar, dé vakantiespecialist in begeleide groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Voor meer informatie bezoek: www.buitenhof.nl 

Sluiten
Word nu lid!