Home Nieuws Doorontwikkeling website
7 november 2016Doorontwikkeling website

Onze website is onder constructie. We bouwen aan een vernieuwde Autisme.nl. Met een nieuwe, frisse uitstraling, in een nieuwe huisstijl.

Vandaag lanceren wij het basisconcept van die nieuwe website op ons jaarlijkse Autisme Congres. Centraal  hierin staat dat wij autisme verbinden. Ervaringskennis van kinderen en jongeren met autisme en hun ouders. Van volwassenen met autisme en hun sociale netwerk. Dit verbinden we met kennis en ervaring van hulpverleners, artsen, onderzoekers, onderwijsprofessionals, werkgevers, collega’s en meer. Ook voor die doelgroepen is er informatie op maat. Deze informatie wordt samen met de partners verzameld, ontwikkeld en geplaatst. Iedereen die met autisme te maken heeft, vindt elkaar voortaan op autisme.nl via actuele informatie, lezingen, oproepen, evenementen en activiteiten. Landelijk en regionaal. Tot en met advies, tips, en links. Inderdaad: wij verbinden alles over autisme goed vindbaar én optimaal zichtbaar op één platform. En dat doen we vanuit het perspectief én de wensen en behoeften van mensen met autisme zelf. 

De indeling van de homepage is inmiddels vernieuwd. Hier vindt u straks via de ingangen per doelgroep submenu’s met informatie voor verschillende doelgroepen: voor mensen met autisme van jong tot oud, voor hun ouders en sociaal netwerk, voor hulpverleners, onderzoekers, onderwijsprofessionals, werkgevers en collega’s. Geschreven vanuit de kennis en ervaring met autisme van ervaringsdeskundigen en van professionals.

Vanaf nu kan iedereen zich aansluiten bij wij verbinden autisme.nl !

En bouwen we samen aan de verdere doorontwikkeling van deze platform-website, en de content daarop.