Home Nieuws Buitenhof viert 40-jarig bestaan
4 november 2016Buitenhof viert 40-jarig bestaan

Stichting Het Buitenhof viert op zaterdag 5 november haar 40-jarig bestaan tijdens het Buitenhof Club feest. Ruim 700 gasten worden verwelkomt in het Hart van Holland te Nijkerk op het grote verjaardagsfeest van de Stichting. 

Stichting Het Buitenhof viert dit jaar haar 40-jarig jubileum, dit moet zeker gevierd  worden met de reizigers en vrijwilligers. Het Buitenhof organiseert al jaren (groeps)reizen voor mensen met een verstandelijke beperking. Om de reizigers en vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten en te laten meegenieten is er een groots club feest georganiseerd. Ruim 500 Buitenhoffers (reizigers) en 200 vrijwilligers zullen er een ongelooflijk spektakel van maken. 

Het speciale feest zal een muzikaal randje krijgen door optredens van onder andere Dj Rens, Ronnie Tober en Frans Duijts. Ook wordt deze feestelijke dag ingevuld met andere festiviteiten zoals winnaars “ beste Selfie wedstrijd”, huldiging van de 40-jarige onder ons. Uiteraard mag een heuse meet & greet met de artiesten niet ontbreken. 

“Prachtig om dit jubileum met onze trouwe reizigers en enthousiaste vrijwilligers te mogen beleven. 2016 is voor onze Stichting al een feestjaar met ons 40-jarig bestaan aldus Ingeborg Jansen, directeur Stichting Het Buitenhof”. Zonder onze reizigers, medewerkers en enthousiaste vrijwilligers zou er geen Stichting bestaan, vandaar onze blijk van waardering. 

Over Stichting Het Buitenhof

Stichting Het Buitenhof is al 40 jaar, dé vakantiespecialist in begeleide groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Voor meer informatie bezoek: www.buitenhof.nl 

 

      

Sluiten
Word nu lid!