Home Nieuws VriendenLoterij verlengt partnership met NVA
20 oktober 2016VriendenLoterij verlengt partnership met NVA

De VriendenLoterij verlengt de samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme met vijf jaar. Sinds 2009 ontving de Nederlandse Vereniging voor Autisme ruim € 2,4 miljoen van de VriendenLoterij. In 2016 is de samenwerking geëvalueerd en de Raad van Commissarissen van de VriendenLoterij heeft besloten de relatie voort te zetten. Ook in de periode 2017 tot en met 2021 ontvangt de Nederlandse Vereniging voor Autisme steun voor haar werkzaamheden. 

Directeur Swanet Woldhuis van de NVA: “We zijn zeer verheugd dat de samenwerking met de VriendenLoterij wordt voortgezet. De VriendenLoterij is een belangrijke partner voor ons. De relatie met de VriendenLoterij zien wij ook als een positieve vorm van erkenning. Ook heeft de NVA baat bij het netwerk van de VriendenLoterij. Onze ervaring is dat de VriendenLoterij creatief met ons meedenkt en dat de contacten die wij opdoen via de VriendenLoterij ons ook weer inspireren om zelf nieuwe ideeën te bedenken. Dankzij de bijdragen van de VriendenLoterij kunnen we ons focussen op datgene waar wij voor staan. Het geeft ons ruimte voor creativiteit en mogelijkheden tot investeren in nieuwe ontwikkelingen waardoor we een krachtige partij kunnen blijven voor mensen met autisme.”

Margriet Schreuders, Hoofd Goede Doelen, VriendenLoterij: “De Nederlandse Vereniging voor Autisme is dé organisatie die samenwerking tussen de vele initiatieven voor mensen met autisme in het werkveld stimuleert. De vereniging werkt mee aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vroegdiagnostiek en begeleiding bij het kiezen van een juiste school of baan. Met de bijdrage van de VriendenLoterij organiseert de Nederlandse Vereniging voor Autisme jaarlijks onder meer het Autismecongres en steunt het Auti-Doe-Dagen. Op deze dagen openen pretparken en musea hun deuren exclusief voor mensen met autisme. Wij zijn blij dat wij de Nederlandse Vereniging voor Autisme, dankzij onze deelnemers, de komende vijf jaar kunnen blijven steunen bij het voorzetten van haar belangrijke werk.”

 

Sluiten
Word nu lid!