Home Nieuws Huntendwarspop: popfestival voor mensen met een beperking
21 juni 2016Huntendwarspop: popfestival voor mensen met een beperking

Gewoon naar een popfestival, gewoon genieten van je favoriete muziek en het gezellige sfeertje. Als je een beperking hebt is dat niet zo ‘gewoon’. Bij Huntenpop met Huntendwarspop wel. Maak kennis met het eerste inclusieve popfestival van Nederland. Ken je het al en was je er voorgaande jaren al, kom dan nu weer! 

Op zaterdag 13 augustus 2016 is iedereen weer welkom op het inclusieve openluchtfestival Hunten(dwars)pop. Huntendwarspop wil zoveel mogelijk mensen met een beperking (verstandelijk, psychisch, lichamelijk) in de gelegenheid stellen als reguliere bezoekers deel te nemen aan het gezellige zomerse popfestival Huntenpop in Ulft in de Achterhoek.

  • Het terrein wordt zo ingericht dat mensen met en zonder een beperking samen kunnen genieten van de muziek, het theater en die unieke festivalsfeer.
  • Voor mensen met een beperking (en de begeleiding die zij nodig hebben) zijn er entreekaarten voor een lagere prijs.
  • Doordat Huntendwarspop actief mensen met een beperking uitnodigt naar het festival te komen, is er een grotere groep mensen met beperking aanwezig, zodat je je minder alleen en ‘anders’ zult voelen.

Meer informatie is te vinden op www.huntendwarspop.nl

Bevestigd tot nu toe: GOLDEN EARRING, DOTAN, KOVACS, FRESKU, NIELSON, MY BABY, PAUL ELSTAK, HAEVN, PETER PAN SPEEDROCK, LUCAS HAMMING, JETT REBEL, DONNERWETTER, JACK AND THE WEATHERMAN, ALL THE KING’S DAUGHTERS en OPTICKS.

Hunten(dwars)pop 2016, zaterdag 13 augustus, DRU Park in Ulft (Achterhoek)

Poort open: 12.00 uur. Het programma start om 13.00 uur.

Bestel nu tickets, uitsluitend via http://www.huntendwarspop.nl/tickets

(NB: tickets zijn alleen bestemd voor mensen met een beperking en hun directe begeleiding en kosten 15 euro. )

 

Sluiten
Word nu lid!