Home Nieuws Webapp Pak je Kans nu gelanceerd
11 september 2015Webapp Pak je Kans nu gelanceerd

De Pak je Kans nu webapp is bedoeld voor jonge (toekomstige) werknemers in de leeftijd van 18 tot ca. 27 jaar, die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten en daarbij ondersteuning krijgen op de werkplek. De app helpt jongeren meer grip te krijgen op de eigen werksituatie en geeft hen een actieve rol in het arbeidsproces. Het geeft informatie en zet aan tot nadenken, onderzoek en het aangaan van gesprekken. Pak je Kans nu helpt om de werksituatie overzichtelijk te maken en er achter te komen wat voor de gebruiker belangrijk is om goed en met plezier te werken. 

Belangrijk is het aspect van zelfwaardering door het gebruik van de app leer je dat jouw hun rol in een bedrijf van waarde is. Dit geeft impulsen om verder met de app aan de slag te gaan, te benoemen wat voor jou belangrijk is en hierover met anderen in gesprek te gaan.

Voor meer informatie kun je mailen naar annemiekkramer@stichtingpakdiekans.nl.

Sluiten
Word nu lid!