Home Nieuws Juli 2015 Waarschuwing: tabletten Methylfenidaat van Mylan kunnen openbarsten
21 juli 2015Waarschuwing: tabletten Methylfenidaat van Mylan kunnen openbarsten

Methylfenidaat wordt gebruikt bij ADHD. Het is beschikbaar als kortwerkende tabletten (Ritalin®, Medikinet® en merkloos) en langwerkende tabletten en capsules (Concerta®, Equasym®, Medikinet® en merkloos). Eén van de fabrikanten die merkloze langwerkende Methylfenidaat tabletten maakt is Mylan.

Heeft u klachten door opengebarsten tabletten Methylfenidaat van het merk Mylan? Meldt dit  dan zo snel mogelijk via www.mijnbijwerking.nl. Melding maken van bijwerkingen is belangrijk, omdat u daarmee bijdraagt aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins.  Bijwerkingencentrum Lareb ontvangt jaarlijks ruim 17.000 meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins. Deze meldingen worden geanalyseerd en verzameld in één centrale databank.

Lees ook het advies van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

Sluiten
Word nu lid!