Home Nieuws Blogboek voor ouders en professionals
10 maart 2015Blogboek voor ouders en professionals

Blogboek is bij veel ouders en professionals al bekend. Het is een communicatietool die alle bestaande communicatie samenbrengt. Het vervangt het schrift, maar kan ook de voortgang per doel bijhouden. De ouder is de beheerder van Blogboek: zij opent een Blogboek en nodigt de professionals uit zorg en onderwijs uit en geeft hen rechten. Op deze manier beheert de ouder de privacy van het kind en komen zorg en onderwijs bij elkaar.

Bovendien reist Blogboek mee met het kind, zodat een nieuwe leerkracht of therapeut direct alle benodigde informatie heeft. Blogboek leidt tot inzicht en overzicht voor alle betrokkenen, bovendien bespaart het tijd. Vorig jaar heeft ze de nationale Jeugdzorgprijs gewonnen.

Sinds kort is het ook mogelijk om documenten te beheren en met elkaar te delen in Blogboek. Zo ontstaat nog meer overzicht en heb je alles informatie bij elkaar. Geen stapels papier meer in de kast. Denk bijvoorbeeld aan diagnoses en verslagen, filmpjes met oefeningen of facturen.

Op Blogboek.com vind u meer informatie en kunt u direct een account aanmaken.

foto blogboek

Sluiten
Word nu lid!