Home Nieuws Nieuwe website Samen Doen!
6 maart 2015Nieuwe website Samen Doen!

De nieuwe website van de Academische Werkplaats Autisme, Samen Doen! is in de lucht! Op de website vind u alle informatie over Samen Doen! Denk aan een uitleg over de doelen van de academische werkplaats, de werkgroepen die ieder aan een eigen thema werken en de nieuw te starten klankbordgroep ASSertief. Neem eens een kijkje op de website en deel deze met andere geïnteresseerden! Men kan zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van actualiteiten. Mensen gezocht voor de klankbordgroep

Heeft u autisme of bent u ouder of familielid van iemand met autisme en vind u het leuk vom mee te denken en te praten over verschillende thema’s rondom autisme? Kijk dan eens op  ASSertief, de klankbordgroep voor mensen met autisme en hun familieleden.

De leden van de klankbordgroep kunnen zelf aangeven over welke thema’s zij willen meepraten. Na aanmelding ontvangen de deelnemers af en toe per e-mail een verzoek om bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen of deel te nemen aan een interview of groepsdiscussie. Meer informatie over de klankbordgroep en het aanmeldformulier vind u op www.autisme-samendoen.nl/klankbordgroep

Sluiten
Word nu lid!