Home Nieuws Balans en NVA ontwikkelen samen met Blogboek en Childpoint Programma Passend Onderwijs in Praktijk
29 januari 2015Balans en NVA ontwikkelen samen met Blogboek en Childpoint Programma Passend Onderwijs in Praktijk

Samen werken aan ontwikkeling

Balans en NVA hebben in samenwerking met Blogboek en Childpoint het programma ‘Passend Onderwijs in praktijk: samen werken aan ontwikkeling’ ontwikkeld. 

Met de invoering van het Passend Onderwijs krijgen leerkrachten in de klas met ontwikkelingsproblematiek. Hiermee hebben ze nog niet altijd ervaring. Het programma ‘Passend Onderwijs in Praktijk: samen werken aan ontwikkeling’is bedoeld om deze kinderen de juiste ondersteuning te bieden. En om leerkrachten, ouders en zorg te helpen dit samen voor elkaar te krijgen. Het programma richt zich op het optimaliseren van het leerklimaat en de zorg voor het individuele kind  en het optimaliseren van het leerklimaat en het zorgproces voor alle kinderen samen.

Kijk hier voor de folder Passend Onderwijs in praktijk

Sluiten
Word nu lid!