Home Nieuws Collectieve zorgverzekering NVA bij Delta Lloyd
24 november 2014Collectieve zorgverzekering NVA bij Delta Lloyd

Collectieve zorgverzekering bij Agis Zorgverzekeringen stopt per 1 januari 2015

Vanwege de fusie met zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea stopt de collectieve verzekering van de NVA bij Agis Zorgverzekeringen per 1 januari 2015. Alle leden die van deze collectiviteit gebruik maken hebben hierover van Agis bericht ontvangen en een nieuw aanbod gekregen van Zilveren kruis Achmea, waarmee ze de verzekering kunnen voortzetten. De NVA heeft samen met Balans en Impuls voor 2015 een nieuwe collectieve zorgverzekering afgesloten voor haar leden bij Delta Lloyd.

Verenigingspolis Balans/NVA/Impuls bij Delta Lloyd

Delta Lloyd biedt de leden van de NVA, Balans en Impuls een restitutiepolis met vrije zorgkeuze. Dit betekent dat u zelf de vrijheid heeft om zelf een zorgverlener te kiezen. U krijgt 8% korting op de premie voor de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen. U krijgt daarnaast 3% korting als u de jaarpremie in één keer betaalt.

Premies en vergoedingen

In de aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort en Top zijn vergoedingen opgenomen voor het lidmaatschap van de NVA. Ook geven deze verzekeringen een vergoeding voor langwerkende ADHD-medicatie. Voor deze aanvullende verzekeringen (uitgezonderd de tandartsverzekeringen) geldt geen medische selectie.

Uitgebreide informatie over de premies en vergoedingen vindt u in de premietabel en de pakketvergelijker. Op de website van Delta Lloyd kunt u de premie voor uw zorgverzekering berekenen en de zorgverzekering afsluiten. Gebruik hierbij de collectiviteitscode 33416. Als u kiest voor deze zorgverzekering steunt u de NVA.

Nog geen lid van de NVA?

Als u nu lid wordt van de NVA kunt u ook gebruik maken van deze collectieve zorgverzekering. Kijk hier voor meer informatie en lid worden.

Vragen?

Heeft u vragen over deze zorgverzekering? Neem dan contact op met Delta Lloyd op telefoonnummer 026-3535353 of kijk op www.deltalloyd/zorg.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering?

Een zorgverzekering blijft altijd een persoonlijke keuze. Op de website van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) vindt u uitgebreide informatie over het kiezen van een zorgverzekering en waar u op moet letten. Bekijk hier de website van de NPCF

De basisverzekering in 2015

Eigen risico

Het eigen risico wordt verhoogd naar € 375 per verzekerde vanaf 18 jaar. Wie een laag inkomen heeft krijgt als compensatie zorgtoeslag. Kinderen tot 18 jaar kunnen nog steeds meeverzekerd worden bij een van de ouders. Voor hen geldt geen eigen risico.  Meer informatie over alle wijzigingen in de basisverzekering vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Belangrijke veranderingen in 2015 

Vanaf 1 januari 2015 zijn er vier belangrijke veranderingen in de jeugdhulp,  WMO, verzekerde zorg thuis en de langdurige zorg. Meer informatie vindt u op de website www.dezorgverandertmee.nl

 

Sluiten
Word nu lid!