Home Nieuws Vacatures voor mensen met een beperking en/of chronische ziekte
8 september 2014Vacatures voor mensen met een beperking en/of chronische ziekte

Vacatures voor mensen met een beperking en/of chronische ziekte

Werkgevers willen wel iemand met een functiebeperking indienst nemen, maar hebben moeite om geschikte kandidaten te vinden. Dat was voor Carriere Uitzendbureau de reden om een spediale vacature site te maken waarop je jezelf kunt presenteren en gevonden kunt worden door werkgevers. Na het inschrijven gaat arbeidsbeperktenwerk.nl je helpen met het vinden van een nieuwe baan. Met consultants die zelf ook een arbeidsbeperking hebben en verder kijken dan alleen je CV. Zij willen je hier graag helpen. Omdat zij van mening zijn dat je beter functioneert op een werkvloer dan dat je thuis achter de geraniums zit. Je houdt één vaste contactpersoon die zowel jou als de werkgever goed kent en altijd telefonisch bereikbaar is voor raad en daad.

Meer informatie:

www.arbeidsbeperktenwerk.nl

Sylvia Roelofs, info@arbeidsbeperktenwerk.nl

Sluiten
Word nu lid!