Home Nieuws Komt u ook naar het NVA AutismeCongres op 31 oktober 2014?
17 juli 2014Komt u ook naar het NVA AutismeCongres op 31 oktober 2014?

M_NVA 81 Poster A3 Autisme Congres 2014Staat ons congres ook al in uw agenda? Voor de tiende maal organiseert de NVA op 31 oktober 2014  een groot landelijk congres voor haar leden en iedereen die zich bij autisme betrokken voelt – mensen met autisme, naasten en professionals.

Wederom een mooi programma, met inspirerende lezingen van diverse (ervarings)deskundige sprekers, waaronder Peter Vermeulen, Annelies Spek, Ina van Berckelaer Onnes en, Monique Post en Papageno, en een interessante (informatie)markt vol praktische producten en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en praktische tips uit te wisselen. Het congres vindt zoals alle andere jaren plaats in de Jaarbeurs, locatie het Beatrixtheater te Utrecht.

Klik op de afbeelding en bekijk het programmaboekje

Lees hier meer over het congres en meld u aan

Sluiten
Word nu lid!