Home Nieuws Evenementen voor het hele gezin
17 juli 2014Evenementen voor het hele gezin

De NVA en het AutismeFonds organiseren na de zomer verschillende evenementen voor mensen met autisme en hun naasten:

DamtotDamWandeltochtOp 20 september is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan de sponsorwandeltocht bij de van DamtotDamWandeltocht. U geniet van het samen wandelen en sponsort daarmee ook het AutismeFonds. U kunt zich nog steeds aanmelden. Zie hier voor meer informatie en aanmelden

AutiDoeDagen: prikkelarme dagjes uitNa de zomer zijn er drie verschillende gelegenheden om met uw gezin, vrienden en verzorgers te genieten van een leuke dag of avond met niet te veel prikkels. Voor meer achtergrondinformatie over AutiDoeDagen leest u hier verder.

Overzicht van geplande AutiDoeDagen in het najaar van 2014:– Op zaterdag 27 september is er een AutiDoeAvond in het Spoorwegmuseum te Utrecht- Op zaterdag 4 oktober is er een AutiDoeDag in het dierenpark Overloon.- Op zaterdag 25 oktober is er een AutiDoeAvond in Aviodrome te Lelystad. Lees verder voor een overzicht en aanmeldingen van alle activiteiten

Sluiten
Word nu lid!