Home Nieuws Aannamestop voor scholen voor voortgezet speciaal onderwijs in Eindhoven
10 juli 2014Aannamestop voor scholen voor voortgezet speciaal onderwijs in Eindhoven

Een aantal scholen voor voortgezet speciaal onderwijs (vso) in de regio Eindhoven hebben een aannamestop ingesteld. In de afgelopen maanden hebben deze scholen opvallend veel aanmeldingen binnen gekregen waardoor ze nu zo goed als vol zitten. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. 

Directeur Eric Bloem van de Korenaer, een school die gespecialiseerd is in leerlingen met een autisme spectrum stoornis, laat weten dat hij al meer leerlingen heeft aangenomen dan eigenlijk zou moeten. Hij geeft aan dat er nu echt geen plek meer is voor nieuwe leerlingen. Hij vermoedt dat het grote aantal aanmeldingen een gevolg is op de invoering van passend onderwijs.’ Nu is het nog makkelijk om een kind bij ons aan te melden, dus misschien dat ouders daarom sneller voor ons kiezen’, aldus Bloem.

Lees het bericht op de website van het Eindhovens Dagblad

Deel uw ervaring met Balans

Oudervereniging Balans inventariseert alle knelpunten op het gebied van passend onderwijs Loopt u ook tegen problemen aan bij het aanmelden van uw kind? Laat het Balans weten en stuur uw bericht naar marijse.pel@balansdigitaal.nl

 

Bron: Eindhovens dagblad