Home Nieuws Inschrijven mogelijk voor Congres en AutiDoeDagen
24 juni 2014Inschrijven mogelijk voor Congres en AutiDoeDagen

De Nederlandse Vereniging voor Autisme heeft weer verschillende evenmenten in haar agenda staan. Zet u de data ook in uw agenda!

Ons  jaarlijks congres wordt op vrijdag 31 oktober 2014 voor de 10e keer georganiseerd en kent een mooi programma met goede sprekers. Daarnaast is er weer de mogelijkheid om onze grote informatiemarkt te bezoeken Het congres vindt zoals alle andere jaren plaats in de Jaarbeurs, locatie het Beatrixtheater te Utrecht. Voor meer informatie over het programma, sprekers, prijzen  en inschrijfmogelijkheden: klik hier.

Op 20 september is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan de sponsorwandeltocht bij de van DamtotDamWandeltocht. U geniet van het samen wandelen en sponsort daarmee ook het AutismeFonds. U kunt zich nog steeds aanmelden. Zie hier voor meer informatie en aanmelden 

Na de zomer zijn er drie verschillende gelegenheden om met uw gezin, vrienden en verzorgers te genieten van een leuke dag of avond met niet te veel prikkels. Voor meer achtergrondinformatie over AutiDoeDagen leest u hier verder

  • Op zaterdag 27 september is er een AutiDoeAvond in het Spoorwegmuseum te Utrecht
  • Op zaterdag 4 oktober is er een AutiDoeDag in het dierenpark Overloon.
  • Op zaterdag 25 oktober is er een AutiDoeAvond in Aviodrome te Lelystad. 

Lees verder voor een overzicht en aanmeldingen van alle activiteiten. 

Sluiten
Word nu lid!