Home Nieuws 29 april NVA en Balans op radio en tv
28 april 201429 april NVA en Balans op radio en tv

De komende dagen is er in de media aandacht voor de visie van ouders op de komst van de Wet op het passend onderwijs, die in augustus van dit jaar in werking gaat.

Medewerkers van Balans en de NVA zijn op dinsdagmorgen 29 april om ca. 9 uur te beluisteren in het programma De Ochtend op radio 1, en op dinsdagavond 29 april op de televisie op Nederland 2 in het NCRV programma Altijd Wat.

Daar komen de zorgen van ouders aan bod en worden ook suggesties gegeven voor oplossingen. Deze zijn verzameld vanuit een enquête die bureau Centron uitvoerde in opdracht van het genoemde NCRV- programma in samenwerking met Balans. Aan deze enquête deden ca. 1500 ouders mee, van wie er 679 lid zijn van Balans of de NVA.

De zorgen en suggesties voor oplossingen worden eveneens verwoord in een brief die uitgaat naar overheid en politiek. De brief, de opbrengst van de discussieavond en de uitslag van de enquête vindt u in de brandbrief gericht aan Staatssecretaris MinOCW S. Dekker.

Klik hier voor de brief.

(geplaatst 28-04-2014)

Sluiten
Word nu lid!