Home Nieuws Geslaagde AutiDoeDag Hellendoorn
15 april 2014Geslaagde AutiDoeDag Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn organiseerde op zaterdag 12 april 2014 in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme een Auti-Doe-Dag. Op deze dag was het park exclusief geopend voor mensen met autisme en hun familie.

Het doel van de AutiDoeDag is om gezinnen met autisme een leuke dag te bezorgen. Het park wordt speciaal voor deze gelegenheid aangepast voor mensen met autisme. Zo staat er geen muziek aan, zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar om drukte en rijen te voorkomen en staat er een NVA-stand voor meer informatie over autisme. Tijdens deze dag zijn er ook extra informatiepunten en vrijwilligers aanwezig om dit avontuurlijke uitje tot een succes te maken.

Zaterdag 12 april was de derde editie van Avonturenpark Hellendoorns’ Auti-Doe-Dag. ‘We vinden het bijzonder iets te kunnen betekenen voor deze groep mensen en hun naasten. Met de aanpassingen die we in het park doen, moet het voor deze gezinnen een onbezorgd dagje uit worden,’ aldus Marloes van Rooijen, woordvoerster van Avonturenpark Hellendoorn.

Bekijk hier de foto-impressie van de AutiDoeDag Hellendoorn (fotograaf: Wim IJzendoorn)

Lees meer over AutiDoeDagen