Home Nieuws Gongslag markeert Wereld Autisme Dag 2014
2 april 2014Gongslag markeert Wereld Autisme Dag 2014

Marjanka Hoogeweg opent vandaag op 2 april samen met haar autisme-hulphond Creb (spreek uit Sherp) de beurshandel om begrip te vragen voor mensen met autisme op Wereld Autisme Dag. Zij doet dit in het gezelschap van vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging voor Autisme, het AutismeFonds en Stichting de Droomboom.

Gongslag 2014 

Ook op alle andere Euronext beurslocaties wordt de beurshandel Wereld Autisme Dag geopend om aandacht te vragen voor autisme.

Al verscheidene jaren biedt NYSE Euronext op deze wijze een mooi platform, aandacht en publiciteit voor autisme. De NVA, het AutismeFonds en Stichting De Droomboom zijn Euronext hier zeer erkentelijk voor!

Lees meer over Stichting de Droomboom

Bekijk het filmpje over de gongslag 2014

Sluiten
Word nu lid!