Home Nieuws 12 april Auti Doe Dag Hellendoorn
2 april 201412 april Auti Doe Dag Hellendoorn

M NVA 73 Leaflet Autidoedag Hellendoorn LOWRES 1Avonturenpark Hellendoorn opent haar deuren op 12 april voor de jaarlijkse Auti-Doe-Dag Speciaal ingericht op mensen met autisme en hun naasten 12 april 10:00 – 17:00 uur

Avonturenpark Hellendoorn organiseert op zaterdag 12 april 2014 in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme een Auti-Doe-Dag. Tijdens deze dag is het park exclusief geopend voor mensen met autisme en hun familie. Het doel van de dag is om deze groep een leuke dag te bezorgen. Het park is speciaal voor deze gelegenheid aangepast voor de mensen met autisme. Dit is de derde editie van Avonturenpark Hellendoorns’ Auti-Doe-Dag. ‘We vinden het bijzonder iets te kunnen betekenen voor deze groep mensen en hun naasten. Met de aanpassingen die we in het park doen, moet het voor deze gezinnen een onbezorgd dagje uit worden,’ aldus Marloes van Rooijen, woordvoerster van Avonturenpark Hellendoorn.

Rekening houden met autisme

Zaterdag 12 april 2014 opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren van 10:00 uur tot 17:00 uur speciaal voor mensen met autisme. Die dag is het park aangepast op hun wensen en behoeften. Zo staat er geen muziek aan, zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar om drukte en rijen te voorkomen en staat er een NVA-stand voor meer informatie over autisme. Tijdens deze dag zijn er ook extra informatiepunten en vrijwilligers aanwezig om dit avontuurlijke uitje tot een succes te maken.

Beperkt aantal bezoekers

Om grote drukte te voorkomen zijn, is het totale beschikbare aantal  kaarten beperkt. Hierdoor zijn deze kaarten vooraf alleen te bestellen via www.avonturenpark.nl/autidoedag. De kaarten zijn alleen geldig op deze dag. De normale entreeprijs is € 21,50 p.p., maar NVA-leden en hun naasten betalen een gereduceerde prijs van €16,50 p.p. Op de website staat ook een voorbereidingskit met informatie over deze speciale Auti-Doe-Dag.

Over Avonturenpark Hellendoorn Op 18 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een gloednieuw seizoen vol avontuur. Je kunt je lol weer op met de meer dan 30 attracties, een belevenis voor jong en oud! Naast de attracties kun je genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn, de Zomer Stuntshow, Heksendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark. Ook organiseert het park een heus Boys & Girls weekend op 14 en 15 juni. Kom maar langs als je durft!

www.avonturenpark.nl

Lees verder over de Auti Doe Dagen van de NVA

 

Sluiten
Word nu lid!