Home Nieuws Nieuws augustus 2013 AutismeFonds lanceert nieuwe website
5 augustus 2013AutismeFonds lanceert nieuwe website

Het AutismeFonds heeft een geheel nieuwe website en daar zijn we best een beetje trots op.

Op de nieuwe site is alle informatie over het AutismeFonds makkelijk te vinden en ook online doneren is nu mogelijk. Dat kan voor het fonds in het algemeen maar ook voor een speciaal project. Elke donatie is welkom!

Speerpunten van het AutismeFonds  zijn ‘zelfredzaam’, ‘autismevriendelijk’ en ‘samen op stap’. Deze worden op de website uitgelicht en daarbij wordt verteld welke projecten het AutismeFonds met de ontvangen donaties wil helpen realiseren. Op de website melden we uiteraard ook het laatste nieuws  over onze campagnes en projecten.

Kijk dus snel op www.autismefonds.nl. Wij zijn benieuwd naar alle reacties!

Sluiten
Word nu lid!