Home Nieuws Nieuws juni 2013 Afscheid directeur Nederlandse Vereniging voor Autisme
11 juni 2013Afscheid directeur Nederlandse Vereniging voor Autisme

In de afgelopen maanden heeft het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Autisme besluiten genomen over de koers voor de komende jaren.

Vanwege het feit dat de huidige directeur, de heer F. Stekelenburg, zich onvoldoende kan vinden in deze nieuwe koers, hebben bestuur en directeur in goed overleg besloten afscheid van elkaar te nemen. De directeur van de NVA, de heer F. Stekelenburg, zal per 1 september 2013 de NVA verlaten.

Ruim 13 jaar was de heer Stekelenburg directeur van de NVA. In die tijd heeft hij veel voor de vereniging betekend en heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd bij het op de kaart zetten van autisme in Nederland.

Het bestuur van de NVA is hem daarvoor zeer erkentelijk.

 

Nadere berichtgeving over zijn afscheid volgt.

Sluiten
Word nu lid!