Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

Informatie over activiteiten van de NVA en andere activiteiten in Noord-Holland vindt u in de Nieuwsbrief van NVA Noord-Holland. Klik hier om het nieuwste nummer te lezen (mei 2017, nr. 47)

Het Autismecafé is voor mensen met (vermoedelijk) autisme en een normale/hoge intelligentie, vanaf 16 jaar. Entree is gratis, evenals koffie/thee/fris.

Voor meer info: nannie.kruissel@planet.nl of bel 0299-657590.

Het AIC Hilversum organiseert een thema-avond Ouderschap en Autisme.

De lezing wordt gegeven door Janneke van Bockel. Zij is ouderschapsdeskundige, moeder van een dochter met autisme en schrijfster van onder andere de boeken ‘IJskastmoeder’ en ‘Uitlegmoeder’. In haar boeken vertelt ze openhartig over de impact van autisme op haar gezin. Met vallen en opstaan leert ze hoe ze haar dochter daarin kan begeleiden en wat dat van de andere gezinsleden, de zogeheten brusjes, vraagt.

Na haar lezing is er ook tijd voor vragen vanuit het publiek.


Datum: woensdag 22 november 2017.

Tijd: aanvang lezing 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur, einde 21.45 uur.

Locatie: bibliotheek Hilversum, ’s-Gravenlandseweg 55, Hilversum.

Aanmelden verplicht via aic.hetgooi@gmail.com

Toegang: gratis.

Download de flyer

 

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17