Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Collectieve zorgverzekeringen 2017

Verenigingspolis bij Delta Lloyd en OHRA Online Gemak

Het is weer tijd om uw zorgverzekering onder de loep te nemen. Wat gaat u dit jaar doen, overstappen of blijft u bij uw huidige zorgverzekeraar? Een zorgverzekering is altijd een persoonlijke keuze. Kijk hier voor algemene informatie over zorgverzekeringen.

In 2015 is de NVA gestart met het aanbieden van een collectieve zorgverzekering via Delta Lloyd. Komend jaar (2017) wordt deze samenwerking voortgezet. Delta Lloyd heeft een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen, waar wij voor u een collectieve korting hebben bedongen. Naast deze verzekering kunt u voor 2017 ook kiezen voor de zorgverzekering OHRA Online Gemak. Met deze zorgverzekeringen steunt u de NVA.

Verenigingspolis Delta Lloyd

De zorgverzekering van Delta Lloyd is een volledige restitutieverzekering, waarbij volledige vrije keuze in hulpverlener aanwezig is, maar ook vergoedingen plaatsvinden op basis van notabedragen in plaats van marktconforme tarieven. 

U krijgt 8% korting op de premie voor de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen. U krijgt daarnaast 2% korting als u de jaarpremie in één keer betaalt. Ook kunt u bij Delta Lloyd kiezen voor het gespreid betalen van het Eigen Risico van € 385.

Premies en vergoedingen

Vergoeding Lidmaatschap
In de aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort en Top zijn vergoedingen opgenomen voor het lidmaatschap van de NVA. In de Compleet krijgt u € 25,- vergoed, in de Comfort en Top krijgt u uw lidmaatschap volledig vergoed.

ADHD-medicatie
De aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort, Top en Zorg 2 geven een (gedeeltelijke) vergoeding voor de wettelijke eigen bijdrage voor langwerkende ADHD-medicatie. Voor deze aanvullende verzekeringen (uitgezonderd de tandartsverzekeringen) geldt geen medische selectie. Voor meer informatie over ADHD-medicatie en de zorgverzekering kunt u terecht op het 
Steunpunt ADHD van Balans.

Bekijk voor meer informatie over alle premies, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen, vergoedingen en polisvoorwaarden van Delta Lloyd de dekkingswijzigingenpremietabel en de pakketvergelijker

Op de website van Delta Lloyd kunt u de premie voor uw zorgverzekering berekenen en de zorgverzekering afsluiten. Gebruik hierbij de collectiviteitscode 33416

 

Vragen?
Heeft u vragen over deze zorgverzekering? Neem dan contact op met Delta Lloyd op telefoonnummer 026-3535353.

Verenigingspolis OHRA Online Gemak

Naast de verzekering bij Delta Lloyd kunt u net als vorig jaar ook voor 2017 kiezen voor de OHRA Zorgverzekering Ohra Online Gemak. Dit is een online zorgverzekering, waarbij alle communicatie online plaatsvindt. De OHRA Zorgverzekering is eveneens een volledige restitutie verzekering waarbij volledige vrije keuze in hulpverlener aanwezig is, maar ook vergoedingen plaatsvinden op basis van nota bedragen ipv marktconforme tarieven. Met deze verzekering stuent u de NVA.

Bekijk hier de dekkingswijzigingen, de premietabel  van OHRA Online Gemak en de pakketvergelijker. Op de website van OHRA kunt u de premie berekenen en de verzekering afsluiten.

 

Een zorgverzekering is altijd een persoonlijke keuze. Lees de polisvoorwaarden goed door voordat u een verzekering afsluit. Als u kiest voor een van de collectieve zorgverzekeringen sluit u een contract af met de zorgverzekeraar. De NVA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de uitvoering van de collectieve zorgverzekeringen. 

Nog geen lid van de NVA?
Als u nu lid wordt van de NVA kunt u ook gebruik maken van de collectieve zorgverzekeringen.

Lees meer over Lid worden