Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Autisme Magazine

Ledenmagazine

Dit kleurrijke en toegankelijk geschreven tijdschrift is sinds jaar en dag hét ledenblad van de NVA. Elk kwartaal biedt “Engagement met Autisme” actuele kennis over allerlei interessante ontwikkelingen en activiteiten. Mensen met autisme komen in dit blad ook zelf in ruime mate aan het woord. Onder meer met prikkelende columns, ontroerende ervaringsverhalen en leuke, leerzame interviews.

Als lid van de NVA krijg je dit kwartaalblad gratis toegezonden, als vast onderdeel van je lidmaatschap. Losse edities zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Nieuw: BalansKIDS!

Als lid van de NVA kunt u ook een extra abonnement afsluiten op BalansKIDS, het tijdschrift voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme. Het tijdschrift is geschikt voor kinderen van 6 tot en met ongeveer 14 jaar en wordt uitgegeven door Oudervereniging Balans.

In BalansKIDS lezen kinderen tips van elkaar en informatie over hun probleem en kunnen ze ervaren dat zij niet de enigen zijn bij wie het soms allemaal niet vanzelf gaat. Bekijk hier het online proefnummer.

Voor € 18,- per jaar krijgt u 8 nummers thuisgestuurd, samen met de Engagement. Abonneren? Stuur een e-mail naar info@autisme.nl