Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Gezien in Autisme Magazine

5 Evenementen van de NVA

Evenement2017-Zeiltocht

 

Zeiltochten op het IJsselmeer

Wegens groot succes herhaald: zeiltochten op het IJsselmeer, georganiseerd door de NVA in samenwerking met Zeilen met Visie. Exclusief voor leden van de NVA! De tochten zijn bedoeld voor kinderen met 1 ouder/begeleider. De NVA verlootte 10 x 2 gratis plaatsen en de winnaars zijn inmiddels bekend; zij gaan dinsdag 25 en donderdag 27 juli het IJsselmeer op.

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Evenement2017-Dam-tot-Dam

 

Dam-tot-Dam Wandeltocht

De jaarlijkse Dam-tot-Dam Wandeltocht is een sponsorloop, een prachtige wandeltocht van Amsterdam naar Zaandam. Ook dit jaar doen wij een beroep op u én alle anderen die deze bijzondere wandeltocht wel eens willen meemaken: doe mee aan de Dam-tot-Dam Wandeltocht op zaterdag 16 september en haal daarmee geld binnen voor het AutismeFonds.


Klik hier voor informatie

Evenement2017-Archeon 

 

Auti-Doe-Dag Museumpark Archeon 

Op zaterdag 16 september organiseert de NVA, in samenwerking met Archeon, een Auti-Doe-Dag in Museumpark Archeon in Alphen a/d Rijn. In het park stap je middenin de geschiedenis en ontdek je hoe het vroeger was - in de Prehistorie, de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen.


Klik hier voor informatie

Evenement2017-Carre

 

Theatervoorstelling in Carré

De internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time (Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht) komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. Als lid van de NVA krijg je € 5,- korting op een toegangskaart én maak je kans op een kijkje backstage!

Klik hier voor informatie 

 Evenement2017-BlauweZondag Blauwe Zondag    

Afgelopen zondag 23 juli werd, in samenwerking met de NVA, voor de 6e keer De Blauwe Zondag georganiseerd op de Tilburgse Kermis. Op Blauwe Zondag is de kermis van 12.00 tot 14.00 uur prikkelarm.