Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Gezien in Autisme Magazine

5 Evenementen van de NVA

Evenement2017-Dam-tot-Dam

 

Dam-tot-Dam Wandeltocht

De jaarlijkse Dam-tot-Dam Wandeltocht is een sponsorloop, een prachtige wandeltocht van Amsterdam naar Zaandam. Ook dit jaar doen wij een beroep op u én alle anderen die deze bijzondere wandeltocht wel eens willen meemaken: doe mee aan de Dam-tot-Dam Wandeltocht op zaterdag 16 september en haal daarmee geld binnen voor het AutismeFonds.


Klik hier voor informatie

Evenement2017-Archeon 

 

Auti-Doe-Dag Museumpark Archeon 

Op zaterdag 16 september organiseert de NVA, in samenwerking met Archeon, een Auti-Doe-Dag in Museumpark Archeon in Alphen a/d Rijn. In het park stap je middenin de geschiedenis en ontdek je hoe het vroeger was - in de Prehistorie, de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen.


Klik hier voor informatie

Evenement2017-Carre

 

Theatervoorstelling in Carré

De internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time (Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht) komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. Als lid van de NVA krijg je € 5,- korting op een toegangskaart én maak je kans op een kijkje backstage!

Klik hier voor informatie 

Blauwe Zondag en Zeiltochten op het IJsselmeer

Deze evenementen hebben inmiddels plaatsgevonden.

Over de prikkelarme kermis Blauwe Zondag verscheen een artikel op de website van de NOS. Klik hier om dit artikel te lezen.